Wat na de dood?

De dood is een waarheid waar niemand aan ontkomt. In ons leven proberen we het maximale te halen uit de tijd die we hebben, ieder uit zijn eigen motivatie. Maar waar bereiden we ons precies op voor? Wat vertellen de Koran en de Soennah over ons wat er te wachten staat na de dood? In deze studie wordt deze vraag uitvoerig beantwoord.

Algemeen

Beschrijving

De islamitische geloofsleer vertelt over de zaken van het ongeziene en van de moslim wordt vereist om deze zaken te accepteren en te geloven. Onderdeel van de islamitische geloofsleer is het leven in het hiernamaals en de islamitische bronteksten spreken hier uitvoerig over. Tijdens deze studie zal er ingegaan worden op de details van het hiernamaals, beginnend bij het leven in het graf. Vervolgens wordt er overgegaan op de Dag der Opstanding en de zaken die zich zullen afspelen op deze dag en erna. Afsluiten zal het leven in het hellevuur en het paradijs worden bestudeerd. Deze studie is een onderdeel van een reeks aan studies over de islamitische geloofsleer en behoort tot de fundamenten van de islamitische overtuiging.

Persoonlijke gegevens


    Veelgestelde vragen

    Kan ik de les terugkijken?

    Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard

    Op welke manier krijg ik ondersteuning als ik zelfstandig de les volg?

    It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.

    Hoe moet ik betalen?

    Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical

    Ik wil de les graag volgen maar heb momenteel niet de financiele middelen?

    There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration