Goddelijke Woorden

In de Islamitische traditie is er een bijzondere categorie overleveringen, genaamd: Hadith Qudsi. Deze overleveringen zijn openbaringen van Allah waarin Hij iets vertelt, waarna de Profeet, vrede zij met hem, deze in zijn eigen woorden overlevert. Deze overleveringen worden gekenmerkt doordat Allah in deze overleveringen over zichzelf spreekt. Middels deze overleveringen leert de gelovige meer over de Essentie van Allah in Zijn Namen en Eigenschappen.

Algemeen

Beschrijving

In deze studie wordt er een compilatie van 40 Hadith Qudsi bestudeerd. Deze overleveringen hebben een grote invloed op de gelovige op gebied van geloofsleer en zielszuivering. Deze overleveringen spreken namelijk over de Essentie van Allah, waardoor men zijn Heer beter leert kennen. Tevens hebben de overleveringen een diepe impact op hoe de gelovige zich in het dagelijkse leven opstelt, omdat er veel gesproken wordt over Genade en Bestraffing.

Persoonlijke gegevens


    Veelgestelde vragen

    Kan ik de les terugkijken?

    Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard

    Op welke manier krijg ik ondersteuning als ik zelfstandig de les volg?

    It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.

    Hoe moet ik betalen?

    Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical

    Ik wil de les graag volgen maar heb momenteel niet de financiele middelen?

    There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration